THERM-vario varmekolbe

THERM ~ vario, er en justerbar damvarmer med integrert frostvakt, forhindrer fullstendig nedfrysing av hagedammen. Den innovative Schego THERM ~ vario gir deg muligheten til å reagere fleksibelt på værforholdene.

Varmekolben kan – avhengig av intensiteten av frost og ønsket størrelse på det isfrie område – settes til å varme på 100, 200 eller 300 watt. Den integrerte valgbare frostbeskyttelsen overtar overvåking og slås av ved ca. 0 ° C.

Unødvendig strømforbruk unngås – for både miljøet og din lommebok. Ved lokal oppvarmning og lydløs drift vil apparatet ikke forstyrre dammens innbyggerne.

– 100/200/300 watt varmeeffekt justerbar
– Switchfrostvakt
– Lengde 378 mm
– 230 V / 50 Hz – 10 m kabel

Vi har også tatt inn igjen 300 watt varmekolber. Et lite utvalg varmekolber.