Koi Treff 2009 – Reisen fra Strandvik til Stavanger

Peter og Ken kom seint på kvelden til Flesland og var ikkje i Strandvik før langt på natt og det tok enno nokre timar før dei kom i seng. Her er bilder frå dagen derpå. Dei ville gjerne kikke litt på korleis me hadde det før avreise til Stavanger.

På vei sørover med første ferje. Ein liten stopp i Os der Peter fant eit bunndren i ein parkdam.

På vei sørover med andre ferje. Me stopper i Haugesund for å se det første Eric-filter. Peter er fornøyd og gir tips om noen små forbedringer for at det skal bli perfekt.

Det tas bilde av filteret. Peter forklarer hvordan en lager filtermatter. Fiskene i dammen ser veldig bra ut. Det blir seint før vi ankommer hotellet, men noen venner kom likevel innom.

Koi Treff 2009 – Flor og Fjære

Lørdag 20. Juni er dagen vi har ventet på siden i vinter da planene tok form. Plutselig var dagen her og vi var alle samlet for å høre på mannen, vår koi-guru som vi hadde hørt så mye om i alle år. Et seminar på 2 timer virket så kort tid. Vå hobby er omfattende og vi kunne sittet mye lengre og sugd inn informasjon. Peter sa etterpå at han kunne snakke 2 timer bare om emnet bunndren.

Peter tar for seg litt om historien bak koi, koidammer og filtersystem. Etterpå samles vi ute.

Det er tid for en liten omvisning i hagen. Samt litt fotografering.

Etter litt mat og drikke er det tid for signering av bøker. Ørjan er først ut. Peter storkoser seg og tar seg tid for de som har spørsmål.

Vidar fra Askøy, Vidar-Alexander fra Sauda og Jørn fra Oslo.

Peter og Jørn. Tor Paul, Hege, Jørn og Åge. Tre veteraner innen koi fra Sotra.

Svein, Carl m.fl. Peter foretar trekning av alle premier fra konkurransen på forumet. Charly Eirik og Willy på båten tilbake til Stavanger.

Unni og Terje var gjestfrie og inviterte de som ville hjem til seg og koidammen på kvelden, her ble noen av oss til langt på natt.

Hagen